• Mantalena Studios

  Mantalena Studios

 • Mantalena Studios

  Mantalena Studios

 • Mantalena Studios

  Mantalena Studios

 • Mantalena Studios

  Mantalena Studios

Δωμάτια

Καλώς ορίσατε στα … Studios Mantelena. Τα Studios Mantelena βρίσκονται στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό των Πολλωνίων, μόλις 300 μέτρα από την κεντρική του παραλία και από την παραλία του Πολυχρόνη, σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο (2005) με ήσυχο, φιλικό και καταπράσινο περιβάλλον.

Το συγκρότημά μας διαθέτει:-3 studios δίκλινα, που άνετα γίνονται και τρίκλινα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με: Κουζίνα – ψυγείο – κλιματιστικό – τηλεόραση(room 2 Ήρα)(room 3 Εστία)(room 5 Άρτεμις) -1 super studio, για 2 έως 6 άτομα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με: Κουζίνα – ψυγείο – κλιματιστικό – 2 τηλεοράσεις – DVD (room 4 Αφροδίτη) -1 Family apartment, με 2 κρεβατοκάμαρες και κουζίνα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με: Κουζίνα – ψυγείο – 2 κλιματιστικά – 3 τηλεοράσεις (room 1 Απόλλωνας).

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των studios μας είναι η ευρυχωρία τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Κάθε studio έχει δικιά του αυτόνομη αυλή με ομπρέλα για τον ήλιο, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας στο ήσυχο περιβάλλον μας, καθώς δεν υπάρχει κοντά κεντρικός δρόμος με φασαρία. Παρέχουμε καθημερινή καθαριότητα και χώρο στάθμευσης.

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα studios mantelena είναι να αισθανθείτε πιο άνετα και από το σπίτι σας. Από τα μποστάνια του Στέλιου θα σας φιλέψουμε ντόπια ζαρζαβατικά της εποχής και ένα ποτηράκι κρασί για να γευθείτε την ευωδία του ντόπιου μούστου. (photo) Οι καταγάλανες παραλίες μας σας περιμένουν για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας…

Διεύθυνση: Μάλλης Στυλιανός
Υπεύθυνη Δωματίων: Ψαθά Σταματία